Tiramisu cu portocală

Tiramisu cu portocală

(0 Recenzii)
Tiramisu cu portocală
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 150 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți Savoiardi
    24 buc
  • Suc de portocale
    200 ml
  • Ou de găină
    3 buc
  • Zahăr
    100 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    120 g
  • Apă
    200 ml
  • Mascarpone
    250 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    600 ml
  • Zahăr pudră
    100 g

Instrucțiuni

  1. Ducem în punctul de fierbere sucul stors de portocală. Într-un vas , amestecăm, ouăle cu zahărul.
  2. Turnăm treptat sucul de portocală, amestecând continuu. Turnăm masa într-o cratiță, ducem în punctul de fierbere și clocotim 15 secunde.
  3. Adăugăm untul rece și pasăm masa cu un blender vertical până primim o masă omogenă.
  4. Răcim masa complet. Acoperim cu folie alimentară și săm la frigider pentru 2-3 ore.
  5. Amestecăm toate ingredientele într-o cratiță, apa, zahărul și sucul de portocală.
  6. Puneți cratița la plită și ducem în punctul de fierbere . Răcim complet.
  7. Combinăm crema de mascarpone, zahărul pudră și smântâna dulce. Batem toate ingredientele , până crema își păstrează forma.
  8. Înmuiați Savoiardi în sirop și așezați-le pe fundul formei cu Diametru 26x20 cm. Deasupra adăugăm 1/3 din crema de mascarpone. Nivelăm.
  9. Continuăm cu jumătate din crema de portocală. Nivelăm.
  10. Din nou un rând de biscuiți însiropați. 1/3 din crema de mascarpone. Nivelăm.
  11. Crema de portocală rămasă. Decorăm cu crema rămasă și dăm la frigider pentru câteva ore pentru a se stabiliza.
  12. Înainte de servire radem coaja de la o portocală și savurăm. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare