Sufleu de coacăză neagră

Sufleu de coacăză neagră

(0 Recenzii)
Sufleu de coacăză neagră
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piure de coacăze
    200 g
  • Gelatină
    10 g
  • Apă
    50 ml
  • Zahăr
    70 g
  • Cremă de brânză
    100 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    50 ml

Instrucțiuni

  1. Se amestecă, apa cu gelatina și se lasă pentru 15 minute să se umfle. Ducem în punctul de fierbere piureul de coacăză, adăugăm zahărul și mai fierbem 2 minute.
  2. Adăugăm gelatina umflată în piureul fierbinte și amestecăm. Se amestecă, crema de brânză cu frișca până textura devine uniformă.
  3. Turnăm jumătate din piure, se amestecă, turnăm piureul rămas, amestecați din nou, acoperiți masa cu folie alimentară până la contact și dăm la frigider pentru o oră.
  4. Servim sufleul de coacăză la dorință cu sos de fructe. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare