Tartă cu căpșuni

Tartă cu căpșuni

(0 Recenzii)
Tartă cu căpșuni
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 180 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
    105 g
  • Sare
    Sare
    1 g
  • Amidon de porumb
    Amidon de porumb
    60 g
  • Făină
    Făină
    205 g
  • Făină de migdale
    Făină de migdale
    55 g
  • zahăr
    zahăr
    50 g
  • Făină de migdale
    Făină de migdale
    55 g
  • Gelatină
    Gelatină
    4 g
  • Suc lămâie
    Suc lămâie
    70 ml
  • zahăr
    zahăr
    50 g
  • Coajă de lămâie
    Coajă de lămâie
  • Gelatină
    Gelatină
    4 g
  • Puree de căpșuni
    Puree de căpșuni
    100 g
  • zahăr
    zahăr
    50 g
  • Gălbenuș
    Gălbenuș
    3
  • Cremă de brânză
    Cremă de brânză
    80 g
  • Rubine ciocolată
    Rubine ciocolată
    50 g
  • Căpșune
    Căpșune
  • Căpșuni mahalate
    Căpșuni mahalate
  • Menta
    Menta

Instrucțiuni

  1. Se amestecă, untul moale, zahărul pudră, sarea, amidonul de porumb, făina de grâu și făina de migdale.
  2. Spargem oul, continuăm să amestecăm până se formează aluatul .
  3. Învelim în folie alimentară și se dă la rece pentru 8 ore.
  4. Întindeți aluatul între două foi de copt cu o grosime de 3 mm.
  5. Transferăm în formă, formăm baza împreună cu laturile și dăm la rece pentru 30 de minute.
  6. Coaceți 20-25 de minute, temperatura 180 C.
  7. Trebuie doar să bateți untul moale împreună cu zahărul 3 minute, adaugăm oul, făina de migdale și pudra de căpșuni liofilizata, amestecați până la omogenizare.
  8. Se pune aluatul la fundul tartei și se coace 10-15 minute, Temperatura 160 C
  9. Scoateți și răciți.
  10. Se amestecă toate Ingredientele dinafară de gelatină, gătim la temperatura medie până la prima bulă.
  11. Se ea de pe plită, adăugăm gelatina umflată, se amestecă până la omogenizare .
  12. Răcim crema până la Temperatura 30 C, adăugăm peste crema de frangipane și dăm la frigider pentru 2 ore.
  13. Se amestecă piureul de căpșuni împreună cu zahărul și gălbenușurile , gătiți la temperatură medie până la prima bulă.
  14. Se adaugă gelatina umflată împreună cu crema de brânză și se pasează cu un blender până la omogenizare .
  15. Se răcește până la temperatura 30 C, se adaugă peste crema de lămâie și punem la frigider pentru 2 ore.
  16. La dorință acoperim suprafața cu ciocolată ruby topită și frișcă ( crema trebuie să fie ușor răcită ), dăm la frigider pentru 30 de minute .
  17. Decorăm cu căpșuni proaspeți, căpșuni liofilizată și mentă .
  18. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare