Tartă cu dovlecei

Tartă cu dovlecei

(0 Recenzii)
Tartă cu dovlecei
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    Făină
    250 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    125 g
  • Un amestec de condimente
    Un amestec de condimente
    1 linguriță
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    200 ml
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    5 buc
  • Nucșoară
    Nucșoară
    după gust
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
  • Coajă de lămâie
    Coajă de lămâie
  • Suc de lămâie
    Suc de lămâie
  • Brânză moale
    Brânză moale
    150 g
  • Zucchini
    Zucchini
    5 buc

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat, combinați, făina, sarea, ierburile uscate, untul foarte rece tăiat cuburi și amestecați cu degetele.
  2. Adăugăm oul, vodka și câteva linguri de apa foarte rece. Frământați aluatul într-o bilă.
  3. Se întinde bila între două foi de pergament și se pune într-o tava, Diametru 24 cm, formați baza și laturile, înțepați pe alocuri cu o furculiță și dați la congelator cât timp pregătiți umplutura.
  4. Pentru umplutură: se bat toate ingredientele cu excepția cașcavalului brie , la final încorporați cașcavalul tăiat cubulețe foarte mici.
  5. Coacem baza 15 minute, temperatura 190 C.
  6. Se adaugă peste bază câteva linguri de umplutură și se așează felii foarte subțiri de dovlecei.
  7. Turnați umplutura și coaceți 45’minute, temperatura 180 C. Savurați cu plăcere!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare