Tort jeleu cu smântână și pomușoare

Tort jeleu cu smântână și pomușoare

(0 Recenzii)
Tort jeleu cu smântână și pomușoare
  • Timp de pregătire: 220 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 240 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    100 g
  • Gelatină
    30 g
  • Zmeură
    400 g
  • Afine
    200 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm gelatina cu apa și lăsăm pentru 10 minute să se umfle.
  2. Într-un vas amestecăm: smântâna cu zahărul și zahărul vanilat, lăsăm pentru 5 minute să se dizolve zahărul.
  3. Turnăm gelatina topită în cuptorul cu microunde și amestecăm.
  4. Încorporăm jumătate din pomușoare.
  5. Turnăm compoziția în forma cu diametru de 20 cm, învelită cu folie de alimentară în afara formei și pe interior cu folie acetată.
  6. Presurăm cu pomușoarele rămase și dăm la frigider pentru 3-4 ore.
  7. Înlăturăm inelul formei și folia.
  8. Transferăm pe in platou, tăiem și savurăm. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare