Tort mousse cu Iaurt & Vanilie

Tort mousse cu Iaurt & Vanilie

(0 Recenzii)
Tort mousse cu Iaurt & Vanilie
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Proteine ​​de ou
    Proteine ​​de ou
    70 g
  • Zahăr brun
    Zahăr brun
    70 g
  • Făină de migdale
    Făină de migdale
    70 g
  • Amidon de porumb
    Amidon de porumb
    8 g
  • Gelatină
    Gelatină
    8 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    180 ml
  • Ciocolată albă
    Ciocolată albă
    80 g
  • Zahăr vanilat
    Zahăr vanilat
    4 g
  • „Iaurt“
    „Iaurt“
    210 g

Instrucțiuni

  1. Într-o cana mare de măsurare se bat albușurile cu zahărul până devin spumoase.
  2. Folosind o spatulă de silicon, amestecăm făina de migdale cu amidonul de porumb.
  3. Turnați aluatul într-un inel metalic, tapetat cu hârtie de copt și coaceți la temperatura 170 C, până se rumenește ( aproximativ 25-30 de minute ).
  4. Răciți biscuitul complet.
  5. Într-un vas, se adună ciocolata albă, gelatina prealabil umflată ( conform instrucțiunilor de pe ambalaj ) și esența de vanilie.
  6. Turnăm smântâna dulce A, caldă, lăsăm pentru cinci minute și pasăm cu un blender.
  7. Adaugăm iaurtul și se bate din nou cu blenderul.
  8. Într-un alt vas se bate smântâna dulce B, până se formează vârfuri tari.
  9. Încorporăm în restul ingredientelor , turnați mousse-ul într-un inel metalic cu diametru de 16 cm, înfășurat la bază cu folie alimentară.
  10. Apoi se decorează la dorință. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare