Bile de cartofi cu suluguni

Bile de cartofi cu suluguni

(0 Recenzii)
Bile de cartofi cu suluguni
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Cartofi
    900 g
  • Sare
    după gust
  • Amidon de porumb
    1 linguriță
  • Boabe de piper negru
    după gust
  • Făină albă
    150 g
  • Ou de găină
    2 buc
  • Firimituri de pâine
    150 g
  • Cașcaval Suluguni Căsuța Mea
    200 g
  • Ulei
    1 l

Instrucțiuni

  1. Se pasează cartofii prealabil fierți , adăugăm sare, piper negru, amidon de porumb și oul, se amestecă.
  2. Luăm compoziție, adăugăm câte o bilă de Suluguni, formăm bile aplatizând ușor, tăvălim prin făina de grâu, apoi ou bătut și la final prin pesmeți panco.
  3. Așezăm pe o farfurie acoperita cu o foaie de pergament și dăm în congelator pentru 30 de minute.
  4. Prăjim biluțele în ulei bine încins până se rumenesc.
  5. Scurgem excesul de ulei pe prosoape de hârtie și savurăm alături de sos-ul preferat. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare