Biscuiți cu Marshmello

Biscuiți cu Marshmello

(0 Recenzii)
Biscuiți cu Marshmello
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    40 g
  • Paste de nuc
    Paste de nuc
    30 g
  • Zahăr brun
    Zahăr brun
    2
  • Făină
    Făină
    85 g
  • Săruri
    Săruri
    1
  • Praf de copt
    Praf de copt
    05
  • Gelatină
    Gelatină
    4
  • Proteine ​​de ou
    Proteine ​​de ou
    200 g
  • Vanilie
    Vanilie
    1
  • Ciocolată
    Ciocolată
    200 g
  • Ulei de cacao
    Ulei de cacao
    30 g
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    200 g
  • Scorțișoară
    Scorțișoară
    05

Instrucțiuni

  1. 1. Pentru biscuiți, amestecați, untul moale cu zahărul alb și zahărul brun.
  2. 2. Într-un alt vas, amestecați, făina, sarea, praful de copt și mirodeniile.
  3. 3. Combinați Ingredientele împreună, adaugati pasta de nuci, formați aluatul și dați la rece pentru 30 de minute.
  4. 4. Se întinde aluatul cu o grosime de 3 mm, decupați forme de 5 cm și coaceți, 12-14 minute, Temperatura 165 C, apoi răcim complet.
  5. 5. Pentru Bezea, înmuiem foile de gelatină în apă foarte rece, se lasă pentru 10 minute.
  6. 6. Într-un bol, combinați albușurile cu zahărul, puneți la baia de aburi și încălzim până la Temperatura 65 C.
  7. 7. Adăugați foile de gelatină bine scurse, praful de copt și vanilia.
  8. 8. Se bate cu un mixer aproximativ 10 minute, până bezeaua este îngroșată și lucioasă.
  9. 9. Transferați bezeaua într-o pungă de patiserie, acoperiți biscuiții răciți cu bezea și lăsați să stea la Temperatura Camerei 1 oră.
  10. 10. Înmuiați fursecurile de Marshmello în amestecul de ciocolată topită cu unt de cacao.
  11. 11. Lăsați excesul de ciocolată să picure, transferați pe un grătar pentru a se întări. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare