Colțunași cu vișine

Colțunași cu vișine

(0 Recenzii)
Colțunași cu vișine
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    200 ml
  • Făină albă
    350 g
  • Sare
    1 vârf
  • Zahăr
  • Vișine
    1 buc

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat, amestecați, chefirul, sarea și bicarbonatul de sodiu.
  2. Adăugați făina și formați aluatul, lăsați să se odihnească 20-30 de minute.
  3. Întindeți aluatul cu o grosime de 2-3 mm, decupați forme rotunde mici, adăugați câte o vișină, puțin zahăr și lipiți bine marginile .
  4. Fierbeți colțunașii 3-4 minute în apa ușor sărată cu un cubuleț de unt sau o lingura ulei.
  5. Savurați cu smântână! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare