Cornulețe cu migdale

Cornulețe cu migdale

(0 Recenzii)
Cornulețe cu migdale
  • Timp de pregătire: 45 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    Făină
    275 g
  • zahăr
    zahăr
    75 g
  • Gălbenuș
    Gălbenuș
    2 buc
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    200 g
  • Săruri
    Săruri
    1 vârf
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
  • Migdalele
    Migdalele
    100 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas amestecăm făina, făina de migdale, zahărul, gălbenușurile, sarea, semințele de vanilie și untul foarte rece tăiat cubulețe.
  2. Cu ajutorul degetelor încorporăm untul cu amestecul solid pînă primim textura nisipului ud.
  3. Apoi formăm o bilă și dăm la frigider pentru 1 oră.
  4. După 1 oră împărțim în 4 bucăți, fiecare bucată întindem într-un cilindru cu diametru de 1,5 cm.
  5. Tăiem felii de 4 cm și formăm semilune.
  6. Transferăm biscuiții într-o tavă și coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura 160 C pentru 12-14 minute.
  7. Cornulețele scoase din cuptor le tăvălim în zahăr pudră și servim cu plăcere.
  8. Sărbători Fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare