Chifle pentru burger

Chifle pentru burger

(0 Recenzii)
Chifle pentru burger
  • Timp de pregătire: 240 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 270 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    180 ml
  • zahăr
    zahăr
    55 g
  • Drojdie uscată
    Drojdie uscată
    10 g
  • Unt
    Unt
    70 ml
  • Sare
    Sare
    15 g
  • Făină
    Făină
    850 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm: laptele cu apa călduță, uleiul, ouăle la temperatura camerei, drojdia uscată și zahărul.
  2. Adăugăm sarea & făina cernută, amestecăm cu o lingură apoi continuăm să frămîntăm și să formăm o bilă.
  3. Transferăm bila într-un vas încăpător uns cu ulei, acoperim cu un prosob sau folie alimentară.
  4. Lăsăm să creasca 2 ore într-un loc călduț.
  5. Transferăm aluatul pe masa de lucru, aplatizăm & împărțim în 12 părți egale.
  6. Formăm biluțe,le punem pe suprafața de lucru unsă cu ulei, acoperim cu folie alimentară și lăsăm să crească 1 oră.
  7. Formăm forme din folie de aluminiu la dorință ( pentru chiflele noastre să fie mai înalte )diametru 11,5 & înălțimea de 4,5
  8. Pe interior adăugăm foaie de copt pentru a nu se lipi.
  9. Aplatizăm din nou biluțele, le formăm din nou și le transferăm în formele confecționate.
  10. Învelim cu folie alimentară, lăsăm să crească încă pentru 1 oră.
  11. Chiflele deja crescute le ungem cu apă și le presurăm cu susan.
  12. Dăm chiflele în cuptorul preîncălzit la temperatura 190 C pentru 20-23 de minute.
  13. Chiflele sunt atît de moi, pufoase și delicioase.
  14. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare