Oladii pe bază de chefir și smântână

Oladii pe bază de chefir și smântână

(0 Recenzii)
Oladii pe bază de chefir și smântână
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    250 g
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    250 g
  • Zahăr
    3 lingură
  • Bicarbonat de sodiu
    1 linguriță
  • Sare
    1 vârf
  • Făină albă
    400 g

Instrucțiuni

  1. Se încălzește chefirul și smântâna ( 38 C ). Într-un vas se bate oul, turnam amestecul cald, adăugăm zahărul și amestecăm.
  2. Continuăm cu făina cernută, bicarbonatul de sodiu și sarea.
  3. Amestecăm până numai avem cocoloașe. Acoperim cu peliculă și lăsăm pentru 20 de minute să se odihnească.
  4. Transferați aluatul la dorință într-o pungă de patiserie, într-o tigaie încinsă cu ulei, formăm și prăjim oladiile la temperatura mică sub capac, pe ambele părți.
  5. Savurați oladiile cu sirop, miere, gem, dulceață, smântână … sau orice poftiți. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare