Pelmeni cu verdeață și pui

Pelmeni cu verdeață și pui

(0 Recenzii)
Pelmeni cu verdeață și pui
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 10 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Sare
    vârf
  • Mărar
    15 g
  • Făină albă
    270 g
  • Carne de vită tocată
    300 g
  • Paprika
    după gust
  • Usturoi
    1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    50 g
  • Bicarbonat de sodiu
    05
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    100 ml

Instrucțiuni

  1. Toate Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
  2. Pentru aluat, amestecăm: oul cu bicarbonatul de sodiu, sarea și chefirul. Adăugăm mărarul tocat foarte mărunt
  3. Încorporăm făina, amestecam apoi frământăm, formăm o bilă și lăsăm să se odihnească 20-30 de minute.
  4. Pentru umplutură, amestecăm toate Ingredientele foarte bine.
  5. Întindem aluatul subțire pe suprafața de lucru presărată cu făină. Tăiem cercuri, ( la mine diametru formei este de 4,5 cm ), adăugăm 0,5 linguriță umplutură și lipim pelmenii așa cum fac eu ( urmăriți video ).
  6. Fierbem pelmenii în apă sărată clocotită 2-3 minute ( sau până se ridică la suprafață).
  7. Scurgem pelmenii de zeamă și îi servim într-un platou cu verdeață și unt.
  8. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare