Rulouri cu cremă și coacăză roșie

Rulouri cu cremă și coacăză roșie

(0 Recenzii)
Rulouri cu cremă și coacăză roșie
  • Timp de pregătire: 75 min.
  • Timp de gătire: 35 min.
  • Timp total: 110 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    200 ml
  • zahăr
    zahăr
    80 g
  • Săruri
    Săruri
    1
  • Făină
    Făină
    500 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    100 g
  • Coacăz roșu
    Coacăz roșu
    300 g
  • Cremă de brânză
    Cremă de brânză
    200 g
  • Zahăr vanilat
    Zahăr vanilat
    10 g
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
    100 g
  • Amidon de porumb
    Amidon de porumb
    2
  • Drojdie
    Drojdie
    20 g

Instrucțiuni

  1. Într-un recipient turnăm laptele călduț, zahărul și drojdia, amestecăm și lăsăm pentru 5 minute.
  2. Într-un bol amestecăm făina cu sarea, turnăm amestecul de lapte, adăugăm ouăle și untul topit.
  3. Amestecăm apoi frământăm 15-20 de minute și formăm o bilă.
  4. Transferăm aluatul într-un bol , acoperim cu un prosob și lăsăm să crească 60 de minute într-un loc căldut.
  5. Într- un alt bol adăugăm: crema de brânză, zahărul vanilat, zahărul pudră și amidonul de porumb, amestecăm pînă numai avem cocoloașe peste încorporăm coacăza.
  6. Întindem aluatul într-o formă dreptunghiulară 40x 60 cm.
  7. Adăugăm compoziția & întindem ușor pe toată suprafața.
  8. Rulăm rulada și împărțim în 12 părți egale.
  9. Transferăm într-o tavă, acoperim cu o folie de plastic și mai lasăm să creasca 25 de minute.
  10. Dăm tava în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 C pentru 35 de minute sau pînă se rumenește frumos.
  11. Pentru glazură amestecăm: zahărul pudră și laptele.
  12. Acoperim rulourile deasupra și servim atît calzi cît și reci.
  13. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare