Într-un vas amestecăm smântâna noastră cu 30 % grăsime, usturoiul răzuit, mărarul tocat,, condimentăm cu sare și piper negru după gust.
Radem ouăle fierte prin răzătoarea mare, adăugăm 1 lingură de dressing și amestecăm bine.
Radem cașcavalul nostru tare Olanda la fel prin răzătoarea mare, adăugăm dressingul rămas și amestecăm.
Feliem măslinele subțire.
Tăiem cubulețe somonul afumat slab sărat.
Într-un platou așezăm o formă cu un inel de 14 cm.
Adăugăm în straturi:
1 Ouăle cu dressingul de smântână, întindem bine & nivelăm suprafața;
2 Măslinele feliate;
3 Somonul tăiat cubulețe;
4 Cașcavalul cu dressing-ul de smântână.
Decorăm marginea cu măsline feliate, somon afumat și verdeață.
Această salată va decora frumos masa de revelion, este delicioasă și aromată .