Tartă cu pește și spanac

Tartă cu pește și spanac

(0 Recenzii)
Tartă cu pește și spanac
  • Timp de pregătire: 55 min.
  • Timp de gătire: 35 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    Făină
    250 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    5 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    20 ml
  • zahăr
    zahăr
    5 g
  • Săruri
    Săruri
    1 vârf
  • Pește roșu
    Pește roșu
    200 g
  • Spanac
    Spanac
    150 g
  • Cremă "Casuța mea"
    Cremă "Casuța mea"
    100 g
  • Brânză tare
    Brânză tare
    50 g
  • Cedru cedru
    Cedru cedru
    20 g
  • Uleiuri
    Uleiuri
    5 ml
  • Sare
    Sare
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat: cernem făina & încorporăm cu degetele untul foarte rece tăiat cuburi.
  2. Adăugăm ouăle, laptele, zahărul & sarea, modelăm aluatul.
  3. Transferăm într-o tavă de tartă cu Diametru 23 cm, întindem pe toată suprafața & tăiem excesul de aluat la nevoie. Dăm tava pentru 40 minute la rece, scoatem înțepăm pe alocuri cu o furculiță & coacem 15 minute, Temperatura 170 C.
  4. Pentru umplutură: într-o tigaie adăugăm untul cu uleiul & spanacul spălat & bine scurs de apă, amestecăm până se înmoaie.
  5. Într-un vas amestecăm: smântâna cu ouăle & cașcavalul , condimentăm cu sare & piper după gust. Adăugăm spanacul înmuiat & peștele tăiat cuburi, amestecăm .
  6. Adăugăm peste aluat, presurăm cu nucile cedru prealabil prăjite & mai coacem 20 minute.
  7. Servim tarta caldă sau rece cu verdeață. Sărbători fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare