Tort din сlătite

Tort din сlătite

(0 Recenzii)
Tort din сlătite
  • Timp de pregătire: 180 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 240 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Căpșune
    Căpșune
    100 g
  • Cireșe fără sâmburi
    Cireșe fără sâmburi
    100 g
  • Coacăz
    Coacăz
    100 g
  • Zmeura
    Zmeura
    50 g
  • Zahăr alb
    Zahăr alb
    60 g
  • apei
    apei
    50 ml
  • Amidon de porumb
    Amidon de porumb
    25 g
  • Ouă de găină
    Ouă de găină
    5
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    Lapte Căsuța Mea 2,5%
    600 ml
  • Făină
    Făină
    220 g
  • Sare
    Sare
    vârf
  • Uleiuri
    Uleiuri
    40 ml
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    Smântână Căsuța Mea 30%
    300 g
  • Brânză 9% "Casuța mea"
    Brânză 9% "Casuța mea"
    250 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    250 ml
  • Zahăr pudră
    Zahăr pudră
    50 g

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță adăugăm pomușoarele cu zahărul, amestecăm amidonul de porumb cu apa și turnăm peste pomușoare.
  2. Punem cratița la plită, amestecăm regulat din moment ce dă în clocot fierbem 1 minut.
  3. Transferăm umplutura într-un vas, acoperim cu folie alimentară pînă la contact cu pomușoarele și lăsăm să se răcească complet.
  4. Mixăm cu ajutorul unui tel, blender sau mixer: ouăle, zahărul, praful de sare, 1/2 lapte și făina cernută pînă numai avem cocoloașe.
  5. La încorporăm laptele rămas și uleiul.
  6. Prăjim clătitele pe o tigaie bine încinsă la foc mediu pe ambele părți.
  7. În bolul unui robot de bucătărie mixăm toate ingredientele pînă primim o textură fină.
  8. Transferăm 2/3 din cremă într-un cremă într-un sac pentru cofetărie.
  9. Asamblăm tortul: Așezăm inelul unei forme cu diamentru de 21-22 cm pe un platou.
  10. Așezăm 8 clătite atît la margini cît și la bază.
  11. Adăugăm 1/3 din crema de brânză & întindem atît la laturi cît și la bază.
  12. Umplem 4 clătite cu umplutura de pomușoare, peste adăugăm umplutură de brânză din sac-ul pentru cofetărie.
  13. Asezăm clătitele în formă, ungem cu crema de brînză prin locurile libere.
  14. Așezăm o clătită pe toată suprafața.
  15. Așezăm din nou 4 clătite umplute cu pomușoare și cremă de brânză.
  16. Adăugăm crema rămasă, întindem pe alocuri și acoperim tortul cu clătitele de la margini, așezîndule frumos.
  17. Dăm tortul la rece pentru 5 ore sau peste noapte.
  18. Scoatem inelul, decorăm cu pomușoare și bomboane.
  19. Tortul de clătite este gata!
  20. Tăiem și servim cu plăcere, Poftă Bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare