Turnăm jumătate din cantitatea de lapte continuând să batem.
Adăugăm amestecul solid peste cel lichid, amestecăm până numai avem cocoloașe.
Turnăm laptele rămas cu uleiul , mai amestecăm 2-3 minute.
Toarnă compoziție într-o tigaie încinsă cât să cuprindă un strat subțire suprafața rotind tigaia ușor.
Când clătita începe sa se rumenească la margine, transferăm pe un grătar.
Decupăm cercuri de 16 cm.
Pentru cremă: batem crema de mascarpone cu zahărul pudra și cafeaua naturală.
Turnăm frișca , continuăm să mai batem 2-3 minute sau până textura devine pufoasă.
Asamblăm tortul:
- adăugăm în straturi câte o clătită, cremă și tot așa până finisăm Ingredientele.
- crema rămasă o întindem pe toată suprafața și laturile.
- la dorință mai decorăm tortul cu cremă.
Dăm la frigider pentru 2 ore.
Înainte de servire, presărăm cu cacao pudră suprafața .
Tăiem și servim.
Poftă bună!