Tortilii cu mozzarella și suluguni

Tortilii cu mozzarella și suluguni

(0 Recenzii)
Tortilii cu mozzarella și suluguni
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    280 ml
  • Ulei
    25 ml
  • Sare
    1
  • Zahăr
    1
  • Praf de copt
    10 g
  • Făină albă
    400 g
  • Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
    170 g
  • Sare

Instrucțiuni

  1. Într-un vas amestecăm: chefirul, sarea, zahărul, gălbenușul și uleiul.
  2. Adăugăm făina și praful de copt, frământăm pâna aluatul nu se mai tine de degete.
  3. Acoperim cu folie alimentară și lăsăm să se odihnească 30 de minute.
  4. Pentru umplutură amestecăm: mozzarella cu cașcavalul soluguni, oul și sare după gust.
  5. Împărțim umplutura în 4 bucăți egale și modelăm biluțe.
  6. Împărțim aluatul în 4 bucăți egale și la fel formăm biluțe.
  7. Lăsăm să se odihneasca 5-10 minute.
  8. Întindem fiecare biluță într-un disc, adăugăm o bilă de umplutură, strângem marginile și formăm o punguță.
  9. Întoarcem cum marginea lipită în jos, întindem ușor cu palma apoi cu sucitorul până avem un disc cu Diametru de 20 cm.
  10. prăjim tortilla sub capac pe ambele părți până se rumenesc frumos.
  11. Ungem Tortilla cu unt cît timp sunt fierbinți și savurăm cu plăcere.
  12. Poftă Bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare