Oladii cu vânătă și chefir

Oladii cu vânătă și chefir

(0 Recenzii)
Oladii cu vânătă și chefir
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    150 ml
  • Vânătă
    2 buc
  • Făină albă
    120 g
  • Amestec de condimente
    3 linguriță
  • Praf de copt
    1 linguriță
  • Ulei
    3 lingură

Instrucțiuni

  1. Coacem vinetele la Temperatura 205 C, până sunt moi apoi răcim complet .
  2. Îndepărtăm coaja vinetelor și rupem fâșii.
  3. Adăugăm condimente și sare după gust, tunăm uleiul, spargem oul, pasăm totul cu o furculiță sau cu un blender.
  4. Turnăm chefirul cald, adăugăm făina cu praful de copt și amestecăm până primim o textură fină fără cocoloașe.
  5. Prăjim oladiile într-o tigaie încinsă pe ambele părți, temperatura-medie.
  6. Servim oladiile cu smântână. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare