Orez cu carne

Orez cu carne

(0 Recenzii)
Orez cu carne
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 35 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Orez
    200 g
  • Carne de porc tocată
    350 g
  • Usturoi
    1 cățel
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    4 lingură
  • Ardei gras
    după gust
  • Cimbru
    după gust

Instrucțiuni

  1. Într-o tigaie încinsă cu 2 linguri de unt prăjim mușchiul de porc tăiat cuburi mai mari până se rumenește frumos.
  2. Într-o altă tigaie cu 2 linguri de unt călim ceapa tocată până se rumenește.
  3. Scoatem carnea într-un bol împreună cu ceapa călită.
  4. În una din tigăi adăugăm morcovul tăiat cubulețe foarte mici, călim până aproape este gata și în cea dea 2-a tigaie adăugăm orezul , prăjim 5-6 minute .
  5. Adăugăm orezul și morcovul peste carne și ceapă, condimentăm cu sare, condimentele pentru orez și turnăm apa.
  6. Amestecăm totul bine, transferăm într-o tavă de copt, adăugăm usturoiul și la dorință ardei iute și cimbru.
  7. Acoperim cu folie metalică sau capac și coacem 30-35 minute la temperatura 180 C.
  8. Scoatem și servim cu plăcere.
  9. Pofta buna!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare