Vinete în straturi cu sos și mozzarella

Vinete în straturi cu sos și mozzarella

(0 Recenzii)
Vinete în straturi cu sos și mozzarella
  • Timp de pregătire: 45 min.
  • Timp de gătire: 45 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Vânătă
    Vânătă
    2 buc
  • Sos de roșii
    Sos de roșii
    500 g
  • Parmezanul
    Parmezanul
    30 g
  • Mozzarella "Casuța mea"
    Mozzarella "Casuța mea"
    200 g
  • Sare
    Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    Piper negru măcinat
    după gust

Instrucțiuni

  1. Se călește ceapa tocată cu uleiul 3-4 minute, se adaugă sos-ul de roșii, se condimentează cu sare & piper negru după gust.
  2. Se fierbe la foc mic 30-35 minute.
  3. Se taie vânăta rondele subțiri, se condimentează cu sare pe ambele părți & se prăjesc în ulei până se rumenesc ușor.
  4. Într-o formă de copt se adaugă 2-3 linguri de sos, se așează în straturi felii de vânătă, sos de roșii, se presară cu parmezan & mozzarella.
  5. Continuăm până finisăm, se coace 40-45 minute la Temperatura 190 C.
  6. Servim vânăta caldă cu busuioc proaspăt. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare